Autó jogosítvány – Inzenzív B kategória

Autó Jogosítvány „B” kategória szuperintenzíven

A 3500 kg-ot meg nem haladó megengedett legnagyobb össztömegű gépkocsit, amely vezetőn kívül legfeljebb nyolc utas szállítására tervezett és gyártott gépjármű, valamint az ilyen gépjárműből és a hozzá kapcsolt, a vonatkozó jogszabályban meghatározott pótkocsiból álló járműszerelvényt vagy legfeljebb 50 cm³ hengerűrtartalmú motorkerékpárt vezethetsz.

Részletek

Amennyiben ezt az opciót választod, a normál „B” kategóriás képzésnél lényegesen gyorsabban végezheted el a komplett tanfolyamot, tehát hamarabb lehet autó jogosítványod. A beiratkozás után azonnal, már aznap elkezdheted az elméleti anyag, azaz a kresz tanulását. Amennyiben már van más kategóriára jogosítványod, vagy gyorsan tanulsz, a kreszt akár egy nap alatt elvégezheted. Amint befejezted, nyomban intézünk Neked kresz-vizsga időpontot. A sikeres vizsgád után a lehető leggyorsabban autóra kerülhetsz. Hetente 3-4 alkalommal tudsz majd gyakorolni, így sok időt spórolhatsz.

Kérlek, már a beiratkozásnál jelezd az autósiskola felé, hogy melyik B kategóriás csomagot választod.

Feltételek:

 

Az autósiskola tanfolyamára való jelentkezés feltételei beiratkozásnál autójogosítvány megszerzésekor:

  • Legalább 16 éves és 6 hónapos legyél
  • Érvényes személyazonosító igazolványodat plusz lakcímkártyádat hozd magaddal
  • Érvényes orvosi alkalmassági igazolást (háziorvosodtól kérhetsz) szintén, de nem szükséges, ha már
    rendelkezel érvényes orvosi engedélyhez kötött jogosítvánnyal pl: A kategória
  • Rendelkezz legalább alapfokú (általános iskolai) végzettséggel és hozd magaddal a beiratkozáskor
  • Ne legyél a vezetéstől eltiltva!

Árak:

E-learning távoktató (180 nap és 75 óra) 40 000 Ft
Gyakorlat ára: 330 000 Ft
Tanfolyam összesen: 370 000 Ft
Vizsgadíjak: 15 600 Ft
Összesen: 385 600 Ft

Pótóra díja megegyezik az óradíjjal, 11 000 Ft/tanóra.

Részletfizetésre van lehetőséged. A beiratkozásnál csupán az elmélet összegét, és a kresz vizsga díját kell majd befizetned, tehát 44 600 Ft-ot.

Ha egy másik autósiskolánál kezdted meg a tanulást, de nem voltál velük megelégedve és átjönnél a Vezető Autós-Motoros Iskolához, egyszeri, 20 000 Ft-os regisztrációs díjat fogunk pluszban felszámolni Neked.

Ennek pontos menetéről telefonon érdeklődhetsz.

Elméleti tanfolyam:

E-learnig programmal, tehát egy modern távoktató anyaggal tudsz felkészülni a B kategóriás elméleti vizsgádra, olyan ütemben, ahogy Neked jó. Nincs egyébre szükséged, csupán egy számítógépre és internet elérésére. Hatalmas előnye még, hogy miután beiratkoztál, azonnal el is kezdheted, és ha gyorsan tanulsz, akár egy nap alatt el is végezheted.

Részletes tájékoztatót fogsz kapni a program használatáról, és a konzultációs lehetőségeidről a beiratkozásod alkalmával.

Gyakorlati képzés:

Sikeres kresz vizsgádat követően segítünk Neked kiválasztani a megfelelő B kategóriás gyakorlati oktatót. Ennél szempont lehet például az időbeosztás (hajnali, esti, hétvégi vezetés) preferált autótípus, de a szimpátia is.

  • Minimum 29 óra forgalmi gyakorlat, +1 vizsgaóra
  • Összesen: 30 óra, és 580 km

A Vezető Autós-Motoros Iskola tanpályája a XIV. kerületben, Zuglóban, a Kacsóh Pongrác út és a Szuglói körvasútsor kereszteződésében az M3-as felüljárója alatt helyezkedik el.

Elsősegély tanfolyam:

Elsősegély-nyújtási ismeretekből nem kell vizsgát tenned, ha 1984. január 1. után bármely járműkategóriára jogosítványt szereztél, vagy a 24/2005. (IV. 21.) GKM rendeletben foglalt iskolai végzettséggel rendelkezel.

Az elsősegély oktatás nem képezi az elméleti oktatás részét, hanem fakultatív módon választható.

Telefon
+36 20 516 90 59
Beiratkozás
H: 8:30-16:30