E-learning – elmélet

Az e-learning mára egy rendkívül fejlett, felhasználóbarát oktatási forma. Több éve bizonyítottan eredményes, többféle oktatási területen. Az e-learning rendszerű képzés során önállóan, de szakértő felügyelet mellett (objektív visszacsatolást kapsz), a saját időbeosztásodnak, haladási sebességednek megfelelően sajátíthatod el az autójogosítvány vagy a motorjogosítvány megszerzéséhez szükséges anyagot.

Bárhol, bármikor használhatod, csupán internetre, számítógépre és némi szorgalomra van szükséged.

 

 

Miután beiratkoztál az autós-motoros iskolába, azonnal el is kezdheted.

Természetesen az, hogy online formában sajátítod el az elméleti tananyagot, nem jelenti azt, hogy nem kérdezhetsz vagy nem egyeztethetsz oktatóval. Amennyiben szeretnél egy-egy kérdéssel, közlekedési szabállyal vagy tananyagrészlettel kapcsolatosan bővebb magyarázatot, több információt kapni, lehetőséged van előre megbeszélt időpontban iskolánkban személyes konzultáción részt venni.

Az alábbi linkekre kattintva belenézhetsz, hogy hogyan is néz ki az e-learning elméleti képzés:

B kategória e-learning képzés

A kategória e-learning képzés

A2 kategória e-learning képzés

A1 kategória e-learning képzés

A1B kategória e-learning képzés

AM kategória e-learning képzés

 

A kresz vizsgára való felkészülésben nagymértékben segíthet egy speciálisan összeállított vizsgafelkészítő teszt-sorozat, szintén távoktatás formájában.

Ennek használatát kifejezetten javasoljuk minden tanulónknak, hogy a vizsgán előforduló kérdésekkel még időben találkozhassanak, így felkészültebben mehessenek vizsgázni. A felkészítő program része az elméleti oktatócsomagnak mind autójogosítvány, mind pedig motorjogosítvány esetén.