E-learning – elmélet, KERSZ tanfolyam

Az e-learning elméleti KRESZ tanfolyam

mára egy rendkívül fejlett, felhasználóbarát oktatási forma. Több éve bizonyítottan eredményes, többféle oktatási területen. Az e-learning, azaz online rendszerű képzés során önállóan, de szakértő felügyelet mellett (objektív visszacsatolást kapsz), a saját időbeosztásodnak, haladási sebességednek megfelelően sajátíthatod el az autójogosítvány vagy a motorjogosítvány megszerzéséhez szükséges elméleti tanfolyamot, KRESZ tananyagot.

A távoktató elméleti KRESZ tanfolyamot bárhol, bármikor használhatod, csupán internetre, számítógépre és némi szorgalomra van szükséged.

 

 

Miután beiratkoztál az autós-motoros iskolába, azonnal el is kezdheted a KRESZ elsajátítását!

Természetesen az, hogy online formában sajátítod el az elméleti tananyagot, nem jelenti azt, hogy nem kérdezhetsz vagy nem egyeztethetsz oktatóval. Amennyiben szeretnél egy-egy kérdéssel, közlekedési szabállyal vagy tananyagrészlettel kapcsolatosan bővebb magyarázatot, több információt kapni, lehetőséged van előre megbeszélt időpontban iskolánkban személyes konzultáción részt venni.

Az alábbi linkekre kattintva belenézhetsz, hogy hogyan is néz ki az e-learning elméleti KRESZ tanfolyam:

B kategória e-learning elméleti KRESZ tanfolyam

A kategória e-learning elméleti KRESZ tanfolyam

A2 kategória e-learning elméleti KRESZ tanfolyam

A1 kategória e-learning elméleti KRESZ tanfolyam

A1B kategória e-learning elméleti KRESZ tanfolyam

AM kategória e-learning elméleti KRESZ tanfolyam

 

A jogosítvány megszerzéséhez szükséges elméleti KRESZ vizsgára való felkészülésben nagymértékben segíthet egy speciálisan összeállított vizsgafelkészítő teszt-sorozat, mely szintén távoktatás formájában érhető el.

Az elméleti teszt használatát kifejezetten javasoljuk minden tanulónknak, hogy a KRESZ vizsgán előforduló kérdésekkel még időben találkozhassanak, így felkészültebben mehessenek vizsgázni. A felkészítő program része az elméleti oktatócsomagnak mind autójogosítvány, mind pedig motorjogosítvány esetén.