Az autósiskola kiválasztása

A jogosítvány általában egy életre szól. Ne pont ezen akarj spórolni!

Nem érdemes a legolcsóbb autósiskolát vagy motorosiskolát választani, mivel ami olcsó, az általában silány minőségű is. Ennek megfelelően jó eséllyel nem azt kapod majd, amit vártál, elvártál. Ezzel főleg a gyakorlati oktatásnál fogsz szembesülni. Bukdácsolsz a vizsgákon, vetetik Veled a pótórákat, az idő telik, a pénzed és a türelmed pedig csak fogy.

Már a kecsegtető, szuperkedvezményes, ingyen órákkal tarkított becsalogató ajánlatokról sokak számára kiderült, hogy nem kifizetődők. Amikor a saját bőrödön tapasztalod, hogy rosszul döntöttél az autósiskola vagy motorosiskola választáskor, ugyan lehetőséged lesz azon belül oktatót váltani, de hidd el, ezeknél az autósiskoláknál ez nem egyedi, náluk mindannyian hasonlóképp dolgoznak.

Bár autósiskola váltására van lehetőséged, de ebben az esetben jelentősen emelt óradíjjal kell számolnod, mert az iskolák többsége az átvett tanulókat magasabb díjért oktatja.

Inkább:

Olyan autósiskola mellett dönts, melynek gyakorlati helyszíne lakóhelyedhez vagy munkahelyedhez, esetleg a mindennapi közlekedési útvonaladhoz közel esik! Így felesleges utazásokat megspórolhatod.

Döntésed előtt érdeklődj ismerőseidnél, esetleg olvass véleményeket vagy fórumokat, hogy ki mennyire volt elégedett azzal az autósiskolával vagy motorosiskolával, amelyben a jogosítványt szerezte, az oktatójával, és hogy azt kapta-e, amit remélt. Nézz egy kicsit a kulisszák mögé! Inkább a mások tapasztalataiból tanulj!

Lássuk, a Vezető Autósiskola tanulójaként nálunk mire számíthatsz!

Már a beiratkozásnál tapasztalni fogod a Vezető Autós-Motoros Iskola munkatársainak tanulóbarát, rugalmas hozzáállását, valamint irodájának kellemes hangulatát.

 

A jogosítvány feltétele az elméleti KRESZ tanfolyam elvégzése, melyet a fárasztó, estéidet betöltő tantermi oktatás helyett otthonról vagy bárhonnan kényelmesen megtehetsz e-learning, azaz internetes távoktató KRESZ program segítségével. Ehhez  mindössze két dolog: számítógép és internet hozzáférés szükséges.

Az autójogosítvány és a motorjogosítvány KRESZ vizsgára való felkészülésben nagymértékben segíthet egy speciálisan összeállított elméleti KRESZ teszt-sorozat, szintén távoktatás formájában. Ennek használatát kifejezetten javasoljuk minden tanulónknak, hogy az elméleti KRESZ vizsgán előforduló kérdésekkel még időben találkozhassanak, így felkészültebben mehessenek vizsgázni.

Előre egyeztetett időpontokban személyes, telefonos vagy internetes elméleti konzultációra is lesz lehetőséged.

 A sikeres elméleti KRESZ vizsgát követően

A gyakorlati autós oktató választásában segítségedre leszünk az időbeosztásodnak és egyéb preferenciáidnak – autótípus, autós gyakorlati oktató személye – megfelelően. Amennyiben esetleg az alapórák száma kevésnek bizonyul, a gyakorlati vezetés pótóráit is az alapórákéval megegyező áron kapod majd.

Amit máshol nem kapsz meg:

  • A sikeres gyakorlati forgalmi vizsgád után sem hagyunk magadra.
  • B kategóriás gyakorlati forgalmi vizsgádat követően hat hónapon keresztül tovább segítünk a közlekedésbe történő biztonságos beilleszkedésben egy ún. safedrive csomaggal.
  • Hírlevél formájában havonta küldünk Neked fontos információkat az aktuális, közlekedést érintő változásokról, érdekességekről, közlekedésbiztonsági elemekről, defenzív, preventív módszerekről.
  • Tesztelheted a tudásodat az általunk küldött fejtörőkkel (kresz, közlekedés-biztonság), amelyekkel kapcsolatosan szintén kérhetsz tőlünk segítséget. Ha szeretnéd, átbeszéljük Veled, mi az, amit esetleg addig a közlekedéssel kapcsolatosan rosszul gondoltál, és részletesen elmagyarázzuk Neked a lényegét.
  • Hat hónap elteltével vagy igény esetén korábban lehetőséged lesz mind autójogsi, mind pedig motorjogsi megszerzése esetén szuperkedvezményesen elvégezni egy budapesti vezetéstechnikai pályán csúszóstréninget, illetve, ha autójogsit szereztél nálunk, egy közlekedésbiztonsággal foglalkozó cég nemzetközileg elismert gyakorlati kurzusán részt venni.

Mindezek ismeretében válassz autósiskolát vagy motorosiskolát dönts okosan!

Jó felkészülést, és a jogosítvány megszerzéséhez sikeres vizsgákat kívánok Neked!
Czebe Tamás, iskolavezető

Az autósiskola és motorosiskola elérhetőségei: Autósiskola kapcsolat – Vezető Autós-Motoros Iskola (autojogsi.hu)