Autó jogosítvány, B kategória normál

A 3500 kg-ot meg nem haladó megengedett legnagyobb össztömegű gépkocsit, amely vezetőn kívül legfeljebb nyolc utas szállítására tervezett és gyártott gépjármű, valamint az ilyen gépjárműből és a hozzá kapcsolt, a vonatkozó jogszabályban meghatározott pótkocsiból álló járműszerelvényt vagy legfeljebb 50 cm3 hengerűrtartalmú motorkerékpárt vezethetsz.

Részletek

Feltételek:

Az autósiskola tanfolyamára való jelentkezés feltételei beiratkozásnál autó jogosítvány megszerzésekor:

  • Legalább 16 éves és 6 hónapos legyél
  • Érvényes személyazonosító igazolványodat plusz lakcímkártyádat hozd magaddal
  • Érvényes orvosi alkalmassági igazolást (háziorvosodtól kérhetsz) szintén, de nem szükséges, ha már rendelkezel érvényes orvosi engedélyhez kötött jogosítvánnyal pl: A kategória
  • Rendelkezz legalább alapfokú (általános iskolai) végzettséggel, amelyet hozz magaddal a beiratkozáskor
  • Ne legyél a vezetéstől eltiltva!

Árak:

E-learning távoktató (90 nap és 60 óra) 30 000 Ft helyett
*akciós ára: 20 000 Ft
Gyakorlat ára: 165 500 Ft
Tanfolyam összesen: 185 500 Ft
Vizsgadíjak: 15 600 Ft
Összesen: 201 100 Ft

Pótóra díja megegyezik az óradíjjal, 5500 Ft/tanóra.

Részletfizetésre van lehetőséged. A beiratkozásnál csupán az elmélet összegét, és a kresz vizsga díját kell majd befizetned, tehát 24 600 Ft-ot.

Ha egy másik autósiskolánál kezdted meg a tanulást, de nem voltál velük megelégedve és átjönnél a Vezető Autós-Motoros Iskolához, egyszeri, 10 000 Ft-os regisztrációs díjat fogunk pluszban felszámolni Neked.

Ennek pontos menetéröl telefonon érdeklődhetsz.

Elméleti tanfolyam:

E-learnig programmal, tehát egy modern távoktató anyaggal tudsz felkészülni a B kategótriás elméleti vizsgádra, olyan ütemben, ahogy Neked jó. Nincs egyébre szükséged, csupán egy számítógépre és internet elérésére. Hatalmas előnye még, hogy miután beiratkoztál, azonnal el is kezdheted, és ha gyorsan tanulsz, akár egy nap alatt el is végezheted.

Részletes tájékoztatót fogsz kapni a program használatáról, és a konzultációs lehetőségeidről a beiratkozásod alkalmával.

Gyakorlati képzés:

Sikeres kresz vizsgádat követően segítünk Neked kiválasztani a megfelelő B kategóriás gyakorlati oktatót. A kiválasztáskor szempont lehet például az időbeosztás (hajnali, esti, hétvégi vezetés) preferált autótípus, de a szimpátia is.

  • Minimum 29 óra forgalmi gyakorlat, +1 vizsgaóra
  • Összesen: 30 óra, és 580 km

 

A Vezető Autós-Motoros Iskola tanpályája a XIV. kerületben, Zuglóban, a Kacsóh Pongrác út és a Szuglói körvasútsor kereszteződésében az M3-as felüljárója alatt helyezkedik el.

Elsősegély tanfolyam:

Elsősegély-nyújtási ismeretekből nem kell vizsgát tenned, ha 1984. január 1. után bármely járműkategóriára jogosítványt szereztél, vagy a 24/2005. (IV. 21.) GKM rendeletben foglalt iskolai végzettséggel rendelkezel.

Az elsősegély oktatás nem képezi az elméleti oktatás részét, hanem fakultatív módon választható. Az autósiskola központjában lehetőséged van ennek elvégzésére is. 10 000 Ft + 8 200 Ft vizsgadíj.

Telefon
+36 20 516 90 59
Beiratkozás
H-K-Sze: 14:00-17:00