Mielőtt döntenél

A jogosítvány általában egy életre szól. Ne pont ezen akarj spórolni!

Nem érdemes a legolcsóbb iskolát választani, mivel ami olcsó, az általában silány minőségű, és jó eséllyel nem azt kapod majd, amit vártál, elvártál. Ezzel főleg a gyakorlati oktatásnál fogsz szembesülni. Bukdácsolsz a vizsgákon, vetetik Veled a pótórákat, az idő telik, a pénzed meg a türelmed pedig csak fogy.

Már a kecsegtető, szuperkedvezményes, ingyen órákkal tarkított becsalogató ajánlatokról sokak számára kiderült, hogy nem kifizetődők. Amikor majd a saját bőrödön tapasztalod, hogy rosszul döntöttél az autósiskola választáskor, ugyan lehetőséged lesz azon belül oktatót váltani, de hidd el, ezeknél az autósiskoláknál ez a trend, náluk mindannyian hasonlóképp dolgoznak.

Bár autósiskola váltására van lehetőséged, de ebben az esetben jelentősen emelt óradíjjal kell számolnod, mert az iskolák többsége az átvett tanulókat magasabb díjért oktatja.

Inkább:

Olyan autósiskola mellett dönts, melynek gyakorlati helyszíne lakóhelyedhez vagy munkahelyedhez, estleg a mindennapi közlekedési útvonaladhoz közel esik! Így felesleges utazásokat megspórolhatod.

Döntésed előtt érdeklődj ismerőseidnél, esetleg olvass véleményeket vagy fórumokat, hogy ki mennyire volt elégedett az autósiskolájával, oktatójával és hogy azt kapta-e, amit remélt. Nézz egy kicsit a kulisszák mögé! Inkább a másik hibájából tanulj!

Lássuk, nálunk mire számíthatsz:

Már a beiratkozásnál tapasztalni fogod a Vezető Autós-Motoros Iskola munkatársainak tanulóbarát, rugalmas hozzáállását, valamint irodájának kellemes hangulatát.

 

Az elmélet elvégzésére, a fárasztó, estéidet betöltő tantermi oktatás helyett otthonról vagy bárhonnan kényelmesen elvégezhető e-learning (internetes távoktató) program segítségével lesz lehetőséged, melyhez csupán számítógép és internet hozzáférés szükséges.

A kresz vizsgára való felkészülésben nagymértékben segíthet egy speciálisan összeállított teszt-sorozat, szintén távoktatás formájában. Ennek használatát kifejezetten javasoljuk minden tanulónknak, hogy a vizsgán előforduló kérdésekkel még időben találkozhassanak, így felkészültebben mehessenek vizsgázni.

Előre egyeztetett időpontokban személyes, telefonos vagy internetes konzultációra lesz lehetőséged.

 A sikeres kresz vizsgát követően:

A gyakorlati oktató választásában segítségedre leszünk az időbeosztásodnak és egyéb preferenciáidnak – autótípus, oktató személye – megfelelően.
Amennyiben esetleg az alapórák száma kevésnek bizonyul, a pótórákat is az alapórákéval megegyező áron kapod majd.

Amit máshol nem kapsz meg:

  • A sikeres gyakorlati vizsgád után sem hagyunk magadra.
  • B kategóriás forgalmi vizsgádat követően hat hónapon keresztül tovább segítünk a közlekedésbe történő biztonságos beilleszkedésben egy ún. safedrive csomaggal.
  • Hírlevél formájában havonta küldünk Neked fontos információkat az aktuális, közlekedést érintő változásokról, érdekességekről, közlekedésbiztonsági elemekről, defenzív, preventív módszerekről.
  • Tesztelheted a tudásodat az általunk küldött fejtörőkkel (kresz, közlekedés-biztonság), amelyekkel kapcsolatosan szintén kérhetsz tőlünk segítséget. Ha szeretnéd, átbeszéljük Veled, mi az, amit esetleg addig rosszul gondoltál, és részletesen elmagyarázzuk Neked a lényegét.
  • Hat hónap elelteltével vagy igény esetén korábban lehetőséged lesz mind autójogsi mind pedig motorjogsi megszerzése esetén szuperkedvezményesen elvégezni egy budapesti vezetéstechnikai pályán csúszóstréninget, illetve ha autójogsit szereztél nálunk, egy közlekedésbiztonsággal foglalkozó cég nemzetközileg elismert gyakorlati kurzusán részt venni.

Mindezek ismeretében dönts okosan!

Jó felkészülést, és sikeres vizsgákat kívánok Neked!
Czebe Tamás, iskolavezető