Akciók

AUTÓ JOGOSÍTVÁNY KEDVEZMÉNYEK

Elméleti tanfolyam akció

E-learning távoktató (90 nap és 60 óra) csomag 30 000 Ft helyett most csak 20 000 Ft.
*Érvényes a Normál B kategóriás csomag esetében, nem érvényes: Intenzív B kategória és Automata váltós B kategória választása esetén.

MOTOR JOGOSÍTVÁNY KEDVEZMÉNYEK

Elméleti tanfolyam akció

E-learning távoktató (90 nap és 60 óra) csomag 30 000 Ft helyett most csak 20 000 Ft.

*A kedvezmény abban az esetben érvényes, ha a teljes elméleti és gyakorlati tanfolyamot iskolánknál kezded el és fejezed be. Amennyiben az iskolánkkal történt szerződéskötést követően másik iskolánál folytatnád a tanulmányaidat, az e-learning elméleti tanfolyam teljes – nem kedvezményes – ára fizetendő.

Hozz magaddal még legalább egy embert!

Ha ismerőseiddel, barátaiddal, rokonaiddal együtt (tehát legalább ketten) jelentkeztek motorjogsi tanfolyamunkra, és iskolánknál fejezitek be, akkor a motoros gyakorlati oktatás árából 10% kedvezményt adunk mindannyiótoknak.

Kedvezmény felszerelés vásárlására

Tanulóink a Shox motorosbolt által kifejezetten tanuló motorosok számára összeállított kupont is megkapják, amellyel számos hasznos felszerelést vásárolhatnak kedvezményesen.

AJÁNDÉKOZZ TUDÁST!

Ha még nincs ötleted, mivel lepd meg születésnapján, évfordulón vagy karácsony alkalmával szeretteidet, ajándékozz élményt, tudást, motorjogsit vagy autójogsit! Vagy legalább egy részét… Ajándékutalványaink, melyek beválthatók akár egy teljes tanfolyamra, akár pl. az elméleti oktatás részére, akár… szóval bármekkora összegért vásárolhatók.